domingo, 30 de marzo de 2014

JUNTA GENERAL ORDINARIA



Acta de Junta General.

A Barcelona 23 de gener de 2014. S’inicia la junta a les 17:30 en única convocatoria a la seu social del carrer Cuba,2 amb la següent ordre del dia:
Lectura i aprovació de l’acta anterior
Estat de comptes de l’Associació.
Tallers i dinamitzadors.
Precs i preguntes
Assistents: José Luís Cardona, Elena Pujol, Àngel Ruiz, Lourdes Janz, Jordi Ramón, Quim Vilar, Rossendo Russinyol, José Luís Rodriguez, Nuria Font,  Macario Sastre, Eva Muñoz, Rosa Rico, Carme Barrabeig, LLuis Lopez.
S’inicia la Junta recordant que no s’ha presentat cap candidatura a la presidència per la qual cosa el càrrec de president queda vacant. El José Luís explica que aquesta situació és difícil i deixa a l’Associació amb una situació compromesa. L’Elena Pujol assumirà el càrrec aquest any en espera d’un nou candidat.
Lectura de l’acta anterior: s’aprova
Estat de comptes: l’Àngel Ruiz informa que l’Associació té un superávit de 527 euros.
Tallers i dinamitzadors: El José Luís Cardona ens fa saber que una vegada més els tallers s’estan desenvolupant amb èxit i que en general tant els participants com els dinamitzadors están gaudint de les activitats grupals.
Actualment no es fan moltes sortides però se’n van fent amb bona acollida per part dels socis
Torn obert de preguntes.
Eva: després de dir-nos que està molt contenta participant en els tallers demana quin és el nombre actual de socis. Actualemnt som 141 socis dels qual 90 paguen quota i d’aquets 55 assisteixen a tallers.

També es pregunta per què no s’apujen les quotes? L’Àngel Ruiz ens explica que amb el preu actual ja hi ha persones que se’ls fa difícil pagar.
En Quim explica que el butlletí ja no será trimestral per manca de contingut. S’anirà publicant quan hi hagi contingut suficient per editar-lo.
Sense més temes a tractar finalitza la junta a les 18:30


No hay comentarios:

Publicar un comentario