domingo, 10 de abril de 2011

CONVENIS DE COL-LABORACIÓ


Lourdes Janz

Des d’el curs 2008-09 la nostra Associació col·labora com a centre de pràctiques amb el Mestratge en Neuro-psicologia: Diagnòstic y Rehabilitació Neuro-psicològica.

L’objectiu d’aquests estudis és donar formació avançada en neuropsicologia i donar eines per a l’especialització professional en el diagnòstic i la rehabilitació neuropsicològica.

Per aconseguir aquests objectius els alumnes han d’assistir i superar els continguts teòrics i els crèdits pràctics.

L’Associació col·labora com a centre de pràctiques oferint la possibilitat als alumnes d’adquirir les habilitats bàsiques per la rehabilitació i estimulació cognitiva i desenvolupar habilitats per a la dinamització de grups d’estimulació.

Els alumnes de mestratge assisteixen a dues sessions formatives que els introdueix en tècniques de disseny d’activitats i en tècniques de dinamització. Posteriorment aquests coneixements els posen en pràctica durant el curs al nostres Tallers d’estimulació cognitiva.

Tant els alumnes com els associats van valorar de manera positiva la primera experiència que es va iniciar el curs 2008-09 amb la qual cosa es va decidir, conjuntament amb la coordinadora del Mestratge, Dra. Carmen García, continuar aquesta col·laboració.

ALUMNES MÀSTER

de Neuropsicologia

Hospital Sant Pau

BARCELONA

Aquestes son les psicòlogues

que actualment estan col.laborant

en els tallers de l'Associació

No hay comentarios:

Publicar un comentario